روانشناسی

افراد درونگرا چه ویژگی هایی دارند؟

  • 07 فروردین 1403
  • 3 نظر
Blog Image

آیا تا به حال از خود پرسیده‌اید که درون گرا هستید یا خیر؟ آیا دوستان، آشنایان یا اعضای خانواده‌تان، شما را به عنوان فردی درونگرا می‌شناسند؟ یا خودتان مطمئن هستید که شخصیت درونگرایی دارید؟ پاسخ به این پرسش‌ها هرچه که باشد، اغلب افراد فکر می‌کنند که درونگراها زندگی راحتی ندارند و معمولاً منزوی هستند؛ اما ما می‌خواهیم در مقاله دیگری از مجله بوکاپو در مورد مفهوم درونگرایی، ویژگی‌های افراد درونگرا و تصورات اشتباه مردم در مورد درون گرایی صحبت کنیم.

درونگرایی چیست؟

درونگرایی (Introversion) یک اصطلاح فنی برای نوعی رفتار باطنی است. افرادی که دارای این ویژگی شخصیتی هستند، به جای توجه به خصوصیات ظاهری تمایل بیشتری برای تمرکز بر احساسات درونی خود دارند. این که شما درون گرا هستید یا برونگرا، تا حدی ژنتیکی است.

اگرچه گفته می‌شود که حدود ۲۵ درصد از همۀ افراد درون گرا هستند اما هنوز تصورات اشتباهی در مورد این نوع شخصیت وجود دارند.

رفتار درون گرا ربطی به کمرویی یا اضطراب اجتماعی ندارد. درون گرا بودن یک نقص شخصیتی یا سرنوشتی تغییر ناپذیر نیست! شما می‌توانید خودتان را از درون تغییر دهید و از درونگرایی به برونگرایی تبدیل شوید.


چگونه افراد درونگرا را تشخیص دهیم؟

در نگاه اول، افراد درون گرا هیچ تفاوتی با افراد خجالتی یا مضطرب ندارند. شما می‌توانید یک شخصیت درونگرا را با این واقعیت تشخیص دهید که آنها عمدتاً بر افکار درونی، خلق و خو و احساسات خود تمرکز می‌کنند و به سختی به دنبال تحریک خارجی هستند.

درون گرا بودن یک ویژگی مبتنی بر تمرکز درونی است. بر خلاف یک فرد برونگرا، یک شخصیت درونگرا بیشتر تحت تأثیر احساسات و فرآیندهای درونی است. از بیرون، افراد درونگرا معمولاً آرام، خجالتی و محجوب به نظر می‌رسند. از آنجا که افراد درونگرا اغلب تصور می‌کنند که در افکار خود گم شده‌اند، دیگران به سختی متوجه آنها می‌شوند یا آنها را به معنای وقاعی درک نمی کنند.

به همین دلیل، افراد درون گرا در معاشرت و ملاقات با افراد جدید با مشکل روبرو خواهند شد. با این حال، اکثر درون گراها افرادی معمولی هستند. اگرچه هر فردی دارای شخصیتی منحصر به فردی است اما مشترکاتی وجود دارند که تقریباً در همه افراد درون گرا یافت می‌شوند.


در روانشناسی، از آزمون‌‌های شخصیتی برای تعیین ویژگی‌‌های شخصیتی افراد استفاده می‌شود. یک آزمون معمولاً شامل یک یا چند پرسشنامه است. سؤالات براساس یافته‌‌های علمی صورت می‌گیرند.

نتیجه آزمایش شخصیت می‌تواند به شما کمک کند تا در مورد شخصیت خود چیزی بیاموزید و در نتیجه رفتار خود را بهتر درک کنید.

Author Images
دکتر رامین افشاری

روانپزشک و روان درمانگر

اشتراک گذاری در:

امتیاز :

میانگین امتیاز 2.3 بر اساس 3 نظر

2.3
(3 نظر)
5
0
4
0
3
1
2
2
1
0

نظرات

Comment Images
نیلوفر آبی
یک شنبه 27 اسفند 1402 ساعت 21:54

بد نبود

Comment Images
بابک غلامی
یک شنبه 27 اسفند 1402 ساعت 03:17

لطفا در مورد درمان این بیماری مطالب بیشتری بزارید. تشکر

Comment Images
فرزاد ترابی
یک شنبه 27 اسفند 1402 ساعت 03:11

بسیار عالی ، مطلب خوبی بود استفاده بردیم.

نظر شما چیست؟

امتیاز شما

دسته‌بندی‌ها

مشاوره و روان درمانی با ارائه خدمات تخصصی

در محیطی گرم و صمیمی روان شناسان و درمان گران کلینیک در خدمت شما عزیزان می باشد.

رزرو نوبت

تست های روانشناسی را بصورت آنلاین انجام دهید ، همراه با تحلیل تست

همین الان شروع کن
  • shape
  • shape
  • shape
  • shape
.